Česta pitanja

1. O APIPET PROIZVODIMA

1.1. Kako dati psu kapsulu? Nije svaki vlasnik sretan ili nesretan sa psom koji sve vidi kao slatku poslasticu. :)

 

OPCIJA 1

Otvorite kapsulu i prospite je po hrani koju ljubimac jede. Najbolje bi bilo da to bude neka mokra hrana u kojoj će najmanje primijetiti promjenu okusa.

OPCIJA 2

Kapsule se mogu dati psu sa hranom. Najbolji je način da se kapsula stavi u malu mesnu okruglicu načinjenu od pseće hrane ili od komada sira. Dajte psu jednu ili dvije okruglice, a kapsulu postavite u centar okruglice.

 

OPCIJA 3
  • Nježno raširite psu usta držeći njegovu donju čeljust otvorenu
  • Stavite kapsulu na stražnji dio jezika.
  • Zatvorite psu usta i pridržite dok ne proguta kapsulu. Može ti se učinit teškim vidjeti psa dok guta, ali ukoliko pas poliže svoj nos, najčešće to znači da je progutao kapsulu. Kako bi mu olakšali gutanje možete mu puhnuti u nos par sekundi. Taj trik zna pomoći.
  • Također, možete mu nježno pomaziti prednji dio grla dok mu sa drugom rukom držite usta zatvorena. Na ovaj način će gotovo sigurno uspjeti progutati kapsulu.
  • Nakon što je sve gotovo ne zaboravite mu dati neku poslasticu kao nagradu. Na taj način sljedeći put će biti lakše. :)

 

1.2. Zašto su Apipet proizvodi tako posebni?
Svi Apipet proizvodi su poptuno prirodni i sadrže jedinstvenu kombinaciju pčelinjih proizvodia i drugih prirodnih sastojaka.

 

1.3. Kako čuvati Apipet proizvode?
Čuvajte ih na suhom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

1.4. Moram li dati svom psu dodatne vitamine i dodatke prehrani ukoliko mu dajem Apipet?
Nema potrebe davati psu dodatne vitamine, minerale, antioksidante i slične dodatke prehrani. Apipet proizvodi pokrivaju potrebu vašeg psa za mineralima i vitamina. Ukoliko se ipak odlučite dati svom psu dodatne proizvode, savjetujemo da se prije konzultirate sa svojim veterinarom.

 

1.5. Što Apipet proizvodi ne sadržavaju?
Apipet ne sadrži mliječne proizvode, pšenicu, gluten, kukuruz, nema umjetnih boja ili okusa, bez konzervansa, MSG ili sintetičkih kemikalija, nema laktoze, saharoze, dekstroza, nema jaja, ne sadrže kolesterol, bez kvasca ili dodane soli. Mi koristimo samo prirodne i certificirane organske sastojke gdje je to relevantno.

 

1.6. Imate li neki proizvod za mačke ili druge ljubimce?
Nažalost, u ovom trenutku imamo samo prirodne proizvode za pse. No, naš R&D odjel naporno radi i nadamo se da ćemo uskoro imati nove proizvode na raspolaganju za druge kućne ljubimce.

 

2. DOSTAVA

 

2.1. Koja je cijena dostave za Hrvatsku?
Dostava je besplatna.

 

3. OSTALO

 

3.1. Što je Garancija povrata novca od 30 dana?
Molimo pogledajte OVDJE.

 

3.2. Želite još informacija?
Slobodno nam pošaljite email na apipet@apipet.eu ukoliko imate dodatnih pitanja.

 

HVALA VAM ŠTO VOLITE ŽIVOTINJE.
Vaš Apipet